PW 010 do 1000°C
Logo PERMANENT - těsnící materiály, s. r. o.
Riegrova 245, 517 41 kostelec nad Orlicí, Czech Republic
Tel.: +420 494 321 815, fax: +420 494 321 579, email: ketner@permanent-tm.cz
www.permanent-tm.cz
Název výrobku:PW 010 do 1000°C
Popis: PERMANENT PW 010 je vysoce kvalitní tepelně izolační těsnění, pletené v celém průřezu ze skleněné příze se speciální úpravou pro vysoké teploty, zesílené nerezovým drátem.

Skleněná příze se speciální úpravou pro vysoké teploty obsahuje přibližně 20% organických pojiv pro dosažení speciální úpravy. Pojiva se tepelně rozloží při nízkých teplotách, ale bez jakéhokoliv účinku na skleněná vlákna.

Skleněná příze pro vysoké teploty je ekologicky šetrný materiál s vynikající chemickou odolností a vysokou teplotou.
Barva: Světlezelená
Použití: PERMANENT PW 010 lze použít pro statické aplikace s vynikající chemickou stabilitou a mechanickou odolností ve sklářských pecích, těsnicí spáry v kotlích, průmyslových pecích, sporácích, protipožárních dveřích, v metalurgickém průmyslu hliníku a železa a těsnění pro tepelnou izolaci při vysokých teplotách.
Technické předpisy:
Dlouhodobá provozní teplota: do 1 000°C
Poznámka:
Poznámka: Na rozdíl od keramických vláken nepodléhá tento materiál hygienickým omezením v členských státech EU v souladu s poznámkou Q směrnice 97/69 ES. Použitá vlákna se vyznačují dokonalou tepelnou stabilitou a udržují svoji původní strukturu na úrovni maximální teploty použití. Výrobky z vysokoteplotních skleněných vláken neobsahují žáruvzdorná keramická vlákna (RCF) a azbest.
Poznámka:
Oxid křemičitý SiO2 62% až 68%
Oxid vápenatý CaO 26% až 32%
Oxid hořečnatý MgO 3% až 7%
Ostatní   ˂1,0%
Rozměry:
Těsnící ucpávka PW 010 se vyrábí ve čtvercovém, kruhovém nebo obdélnímovém průřezu v rozměrové řadě od 5 mm do 70 mm.
Tato informace o výrobku odpovídá dodávanému materiálu a jednotlivé údaje slouží pouze jako vodítko při výběru potřeb zákazníka. Výrobce neodpovídá za případné škody vzniklé při chybném výběru materiálu zákazníkem bez předchozí konzultace s výrobcem o podmínkách použití daného výrobku.