PG 309
Logo PERMANENT - těsnící materiály, s. r. o.
Riegrova 245, 517 41 kostelec nad Orlicí, Czech Republic
Tel.: +420 494 321 815, fax: +420 494 321 579, email: ketner@permanent-tm.cz
www.permanent-tm.cz
Název výrobku:PG 309
Popis: PERMANENT PG 309 L je flexibilní těsnění vyrobené z vysoce kvalitní příze expandovaného grafitu. Pro zvýšení těsnicí schopnosti a snížení koeficientu tření je impregnováno roztokem PTFE.
Barva: Černá
Použití: Těsnění PERMANENT PG 309 L je určeno pro těsnění čerpadel. Přizpůsobivost a přirozená stlačitelnost grafitu zaručuje dobré těsnící vlastnosti při poměrně nízké zátěži. Materiál je vhodný pro těsnění vysokých tlaků a pro vysoký rozsah teplot.

Permanent PG 309 L se vyznačuje velmi nízkým koeficientem tření, výbornou odolností proti chemikáliím a proto je těsnění vhodné pro použití všeobecně v papírenském průmyslu v petrochemickém, chemickém průmyslu, v elektrárnách, pro těsnění páry, pro mixéry, hnětiče a pod.
Technické předpisy:
Rozsah pH 0 - 14*
Max. doporučená teplota do +280°C
Max. doporučený tlak rotační 25 bar
Max. obvodová rychlost 16 m/sec
Poznámka:
*Nedoporučuje se používat v silně oxidačním prostředí
Rozměry:
Těsnění PERMANENT PG 309 L se vyrábí ve čtvercovém, kruhovém nebo obdélníkovém průřezu v rozměrové řadě od 4 mm do 35 mm.
Tato informace o výrobku odpovídá dodávanému materiálu a jednotlivé údaje slouží pouze jako vodítko při výběru potřeb zákazníka. Výrobce neodpovídá za případné škody vzniklé při chybném výběru materiálu zákazníkem bez předchozí konzultace s výrobcem o podmínkách použití daného výrobku.